Patru bărbați, reținuți după un scandal în zona Gării din Beclean

Patru persoane implicate într-un scandal izbucnit în zona Gării din Beclean au fost reținute pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud. 

La data de 19 iunie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, din Florești, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni în zona stației de cale ferată din Beclean. În urma intervenției polițiștilor și a probatoriului administrat a rezultat faptul că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul de 34 de ani ar fi fost agresat fizic de către cinci persoane cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, din Mogoșeni și Florești, comuna Nimigea, în timp ce se afla în apropierea stației de cale ferată din Beclean. Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cele cinci persoane au fost identificate și conduse la sediul Poliției pentru audieri”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 20 iunie, în urma probatoriului administrat, față de patru din cele cinci persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acestea fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei patru bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urmând să fie prezentați magistraților, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud continuă cercetările în vederea documentării faptelor și stabilirii participației penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!