Patru tineri din județul Mureș, reținuți pentru furt calificat; sunt bănuiți că ar fi furat cinci trotinete electrice

Patru tineri din județul Mureș, bănuiți că ar fi furat cinci trotinete electrice dintr-o gospodărie situată în localitatea Prundu Bârgăului, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru furt calificat, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În data de 17 iunie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o anexă gospodărească din localitatea Prundu Bârgăului, au fost sustrase cinci trotinete electrice împreună cu acumulatori, care aparțin unei societăți comerciale, cauzându-se astfel un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei. În urma activităților de cercetare în cadrul dosarului penal întocmit, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind vorba despre patru tineri din județul Mureș”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

La data de 19 iunie, față de cei patru tineri a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tinerii urmează să fie prezentați Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Totodată, prejudiciul cauzat, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat administratorului societății comerciale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării faptei și stabilirii participației penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!