Permisul de Irlanda i-a adus dosar penal unui bărbat din Bistrița; polițiștii cred că documentul ar fi fals

FOTO: arhivă

Un bărbat de 42 de ani din Bistrița s-a ales cu dosar penal după ce ar fi prezentat polițiștilor un permis de conducere despre care există suspiciuni că ar fi fals.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost oprit pentru control la data de 1 octombrie, în jurul orei 20:00.

La cererea polițiștilor rutieri de a prezenta documentele personale, alături de cartea de identitate, acesta a înmânat un permis de conducere eliberat de către autoritățile Irlandeze, cu privire la care există suspiciuni că nu este autentic. Fiind efectuate verificări, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Rezultatul testării etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!