Peste 100 de vehicule, controlate în timpul unei acțiuni a polițiștilor din Beclean

Polițiștii din Beclean au desfășurat, miercuri, o acțiune pentru prevenirea si combaterea infracțiunilor stradale și a celor contra patrimoniului. Acțiunea polițiștilor a vizat și prevenirea si combaterea traficului si consumului de substanțe interzise, precum și combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat și verificat peste 130 de persoane și au controlat aproape 100 de vehicule.

Cu privire la neregulile constatate, polițiștii au aplicat în total peste 60 de sancțiuni contravenţionale, în cuantum de 8.835 de lei. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru încălcări ale regimului rutier (O.U.G. 195/2002), dar și pentru încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea publică.

În același context, în cadrul acțiunii a fost depistat un bărbat din Mureșenii Bârgăului care transporta cu o autoutilitară, prin Sărățel, cantitatea de 3,88 mc de cherestea, fără a avea aviz de însoțire. Polițiștii au dispus sancționarea acestuia cu privire la încălcarea Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, fiind totodată dispusă măsura confiscării materialului lemnos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *