Poftiți la cireșe! Livada TeTa își deschide porțile începând din acest weekend

S-au copt mult așteptatele cireșe în Livada TeTa din localitatea Pinticu, astfel că livada își deschide, începând din acest final de săptămână, larg porțile pentru toți cei care doresc să o viziteze și să se relaxeze în natură, departe de agitația din oraș.

”Începând de vineri (14.06.2024) deschidem porțile la livadă pentru iubitorii de cireșe. Pentru că se anunță mulți doritori, am hotărât ca, pentru acest an, programul să fie ZILNIC în intervalul orar 09:00 – 19:00.

Taxa de intrare pentru consumul nelimitat de cireșe este de 10 lei, cu excepția copiilor sub 10 ani care beneficiază de intrare gratuită. Pentru cei care doresc să culeagă cireșe pentru acasă, prețul este 10 lei/kg.

Pentru grupurile organizate de juniori, avem rugămintea să fim contactați telefonic în prealabil, pentru a le putea oferi acestora atenția potrivită”, au transmis administratorii livezii.

Livada TeTa este situată în localitatea Pinticu din comuna Teaca (locație google maps: https://bit.ly/3uSRy9I).

Traseu recomandat din Bistrița: Bistrița – Budacu de Jos – Buduș – Șieu – Posmuș – Livada TeTa (acest traseu nu se găsește pe Google Maps deoarece este recent finalizat).

Mai multe informații sunt disponibile la nr. de telefon 0741.741.997.

Echipa Livada TeTa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!