Adolescentă de 15 ani, de negăsit. Poliția o caută

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o adolescentă de 15 ani care a plecat voluntar de domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

La data de 12 septembrie, polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din oraș, cu privire la faptul că fiica ei – NEAMȚU TEODORA-ANTONIA, în vârstă de 15 ani – a plecat voluntar de la locuința ei, din data de 8 septembrie 2023 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de aproximativ 155 cm, 55 de kilograme, constituție corpolentă, ten deschis, ochi căprui, păr lung, șaten, iar ca semn particular, are o aluniță pe gât, sub bărbie. La data plecării era îmbrăcată cu un tricou de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare gri și pantofi sport albi”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!