Poliția Locală Bistrița a intensificat acțiunile de patrulare în Parcul Regele Mihai I al României

Poliția Locală Bistrița a intensificat acțiunile de patrulare în Parcul Regele Mihai I al României, decizia fiind luată după ce în această zonă a municipiului au fost sesizate cazuri de agresiune asupra unor minori.

Potrivit Poliției Locale, luna trecută, o adolescentă a fost agresată în timp ce se afla în Parcul Regele Mihai I al României. De asemenea, marți, 12 septembrie, printr-un apel la 112 s-a anunțat că o persoană de sex feminin a agresat fizic o minoră, incidentul având loc tot în Parcul Municipal. La fața locului a intervenit un echipaj al Poliției Locale.

Echipajul a constatat că o persoană de sex feminin a lovit o minoră. Au fost contactați părinții minorei, cărora le-a fost solicitată prezența la locul conflictului. Având în vedere că este vorba despre o posibilă infracțiune, au fost anunțate organele competente”, precizează Poliția Locală.

În urma acestor cazuri, s-a dispus intensificarea acțiunilor de patrulare în zona Parcului Regele Mihai I al României.

Totodată, polițiștii locali și inspectorii din cadrul Direcției de Asistență Socială Bistrița continuă campania de combatere a cerșetoriei. În ultimele zile, cinci persoane care apelau la mila publicului au fost sancționate de polițiștii locali. Poliția Locală Bistrița efectuează zilnic acţiuni de control pentru prevenirea şi limitarea acestui fenomen pe raza municipiului Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!