Poliția solicită sprijin pentru găsirea unei copile din Târlișua care a dispărut de acasă

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o minoră de 13 de ani, din Târlișua, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. UPDATE: Minora a fost găsită la data de 10 ianuarie. 

”Ieri, 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în după-masa de 8 ianuarie a.c., nepoata acesteia, FILIP GABRIELA, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Tânăra are înălțimea de aproximativ 1,60 m, păr șaten, scurt și ochi căprui. La data plecării purta o vestimentație subțire și papuci de culoare neagră”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

În aceste momente, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției orașului Beclean și Secțiilor de Poliție Rurală 4 și 5, sprijiniți de jandarmi și pompieri din cadrul Stației de Pompieri Beclean desfășoară activități de căutare în teren. La acțiuni participă și voluntari din cadrul comunității.

ACTUALIZARE

La data de 10 ianuarie, IPJ Bistrița-Năsăud a anunțat că minora a fost găsită. Ea nu a fost victima vreunei infracțiuni.