Politicieni și reprezentanți ai autorităților locale – mesaje de 8 Martie pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița-Năsăud

Ziua Internaţională a Femeii este marcată în fiecare an la 8 martie, această zi fiind și un prilej pentru politicieni și reprezentanți ai autorităților locale din Bistrița-Năsăud de a transmite mesaje de felicitare pentru doamnele și domnișoarele din județ.

Astfel, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a transmis: ”La mulți ani, dragile noastre! Cea mai frumoasă zi, pentru că este despre mama. Acea persoană dragă, care poate să ţină locul oricui, dar nu poate să fie înlocuită cu nimeni. Mamă, sotie, fiică vă mulţumim că ne înseninaţi, iar prin forța voastră blândă ne faceți mai buni”.

Femeile sunt prietenele Creatorului, spunea George Călinescu într-o încercare de a măguli în spirit creștin reprezentantele sexului frumos. Fie că sunt bunici, mame, soții, prietene, fiice, ele reprezintă motivul existenței noastre. Iar dacă Dumnezeu este dragoste, atunci ele sunt moștenitoarele de drept ale iubirii și ne învață zilnic ce este dragostea, ce este viața. În concluzie, Ziua Femeii este în fiecare zi. Noi, toți, așa vă iubim doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani!”, a transmis prefectul Teofil Cioarbă.

”Tuturor femeilor, cu admirație și recunoștință”, a transmis primarul Ioan Turc.

”La mulți ani, dragi mame, surori, bunici și prietene!”, a transmis primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

”La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!”, a transmis managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Mamele, soțiile, fiicele și surorile noastre dau rost, împlinire și frumusețe vieții. Puterea iubirii lor pentru cei din dragi este fără margini, ține familii și lumea pe calea binelui, ocrotește, dă încredere și are forța de a depăși orice greutăți. La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!”, a transmis și deputatul Robert Sighiartău.

”Cu prilejul zilei de 8 Martie, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai calde urări de sănătate, fericire şi succes. Ziua Internaţională a Femeii este o ocazie specială pentru a celebra forţa, determinarea şi delicateţea cu care contribuiţi zilnic la progresul şi armonia vieţii noastre. În calitate de subprefect, am onoarea şi privilegiul de a lucra alături de femei excepţionale, care îşi aduc aportul în mod constant ta dezvoltarea şi bunăstarea comunităţii noastre. Contribuţia dumneavoastră, indiferent de domeniul în care activaţi, este inestimabilă şi merită recunoscută cu toată admiraţia. Un sincer La Mulţi Ani şi o primăvară plină de splendoare!”, a transmis subprefectul Ioan Zăgrean.

Tuturor doamnelor și domnișoarelor le doresc zile pline de sănătate și bucurie! La mulți ani!”, a transmis secretarul de stat Terente Ciui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!