Polițiștii în acțiune! Controale pe DROGURI și ALCOOL la volan! Peste 200 de persoane, legitimate în trafic!

Ieri, 6 septembrie, polițiștii au continuat acțiunile pe raza întregului județ pentru asigurarea fluenței traficului rutier cât și cu scopul depistării șoferilor care prin nerespectarea regulilor și normelor de circulație pot pune în pericol siguranța celorlalți.

O atenție deosebită a fost acordată depistării celor care conduc sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive.

În cadrul acțiunilor punctuale desfășurate, au fost efectuate verificări în trafic, fiind oprite pentru control peste 140 de autovehicule și legitimate 200 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 33.400 de lei iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea a 6 permise de conducere și a 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și stupefiante, în trafic au fost efectuate peste 50 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.

În cadrul activităților de supraveghere și control al traficului rutier polițiștii au constatat în flagrant delict săvârșirea a 4 infracțiuni la regimul rutier fiind întocmite dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!