Polițiștii locali din Bistrița continuă să îi sancționeze pe șoferii care staționează în zone interzise. O mașină, ridicată

Polițiștii locali cu atribuții rutiere continuă acțiunile de identificare și sancționare a conducătorilor auto care staționează în zone interzise, în special în spațiile destinate mijloacelor de transport în comun sau pe trotuare.

Spre exemplu, în aceasta dimineață, polițiștii locali au acționat pe linia identificării autovehiculelor care produc perturbări importante în trafic prin opriri/staționări neregulamentare, fiind depistate astfel de cazuri în una din stațiile mijloacelor de transport public de persoane folosite de Transmixt Bistrita din zona Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, dar și în alte locuri din municipiu.

Au fost aplicate măsuri, constând în 6 sancțiuni contravenționale în sumă totală de 1.290 lei și 20 puncte penalizare, iar pentru un autovehicul s-a dispus măsura administrativă de ridicare.

Sancțiuni similare au fost aplicate de polițiștii locali și zilele trecute.

Poliția Locală Bistrița avertizează că astfel de acțiuni vor continua, fiind sancționate în special cazurile de staționare interzisă precum cele exemplificate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *