Porți deschise la cireșe, în Livada TeTa din Pinticu Tecii

Dacă vrei să îți reamintești de copilărie și de momentele când te cățărai în copaci după fructe și dacă vrei să le oferi această experiență inedită și copiilor tăi, atunci nu trebuie să ratezi invitația lansată de Livada TeTa, care își deschide porțile pentru toți iubitorii de cireșe.

Avem o veste bună! Livada TeTa își deschide porțile din nou. De această dată, pentru iubitorii de cireșe. Taxa de intrare, pentru o burtă de cireșe, este de 10 lei, cu excepția copiilor sub 10 ani care beneficiază de intrare gratuită. Prețul pentru cireșele proaspăt culese și atent alese pentru acasă este 10 lei/kg. Pentru grupurile organizate de juniori, avem rugămintea să fim contactați telefonic în prealabil, pentru a le putea oferi acestora atenția potrivită”, au transmis cei de la Livada Teta.

Toți cei care doresc să viziteze livada sunt așteptați în weekend-urile 23-24-25 iunie (vineri – sâmbătă – duminică), 30 iunie-01-02 iulie (vineri – sâmbătă – duminică), 07-08-09 iulie (vineri – sâmbătă – duminică), în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Livada Teta este situată în satul Pinticu din comuna Teaca. (locatie Google Maps: https://goo.gl/maps/W6S2PhHJyTe187no6)

Pentru cei care vin din Bistrița li se recomandă să urmeze traseul: Bistrița – Budacu de Jos – Buduș – Șieu – Posmuș – Livada TeTa (acest traseu nu se găsește pe Google Maps deoarece este recent finalizat).

Informații suplimentare sunt disponibile la numărul de telefon: 0741 741 997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!