Post de consilier achiziții publice, scos la concurs la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud

Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant în cadrul Compartimentului de achiziții publice, fiind vorba despre un post de consilier achiziții publice, clasa I, grad profesional superior.

Concursul se va desfășura luna viitoare și va consta în mai multe etape: o probă IT, o probă scrisă și un interviu. Proba IT va avea loc în data de 8 februarie 2024, iar cea scrisă va avea loc în data de 14 februarie 2024. Data interviului se va anunța odată cu rezultatele la proba scrisă.

Condițiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute de art.465 din OUG nr.57
privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Condiții specifice de participare la concurs:

  • studii universitare de licență absolvite cu diploma de licență sau echivalenta în domeniul
    științelor economice / inginerești / juridice
  • vechime de minimum7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție de grad profesional superior
  • perfecționări/specializări în domeniul achizițiilor publice, absolvite cu diploma/atestat/certificate, emise în condițiile legii
  • experiență în achiziții publice- dovedite prin înscrisuri
  • cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu.

Durata timpului de lucru va fi de 8 ore/zi și 40 ore/săptămână.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, strada Grănicerilor nr.5, la secretariatul comisiei de concurs – compartiment Resurse Umane, până la data de 29 ianuarie 2024, între orele 09:00 – 14:00.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, la numerele de telefon 0263 231 592, respectiv 0263 232 601, interior 111, consilier superior Bota Adrian, sau pe pagina de internet a instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *