Posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud a scos la concurs un număr de 18 posturi de ofițeri și agenți de poliție. Cei care doresc să participe la concurs se pot înscrie până la data de 12 iulie 2022.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud, cele 18 posturi – 4 posturi de ofițeri de poliție și 14 de agenți de poliție – sunt scoase la concurs pentru ocuparea din sursă externă.

Două dintre cele 4 posturi de ofițer sunt pentru specialitatea investigarea criminalității economice, unul de ofițer specialist la Biroul Siguranță Școlară și unul de ofițer specialist la Biroul Pregătire Profesională.

În ceea ce privește posturile de agenți, 10 dintre aceste posturi sunt pentru specializarea ordine publică, respectiv ajutor șef la posturile comunale de poliție: Cetate, Milaș, Prundu Bârgăului, Budești, Lechința, Nușeni, Ciceu Mihăești, Petru- Rareș, Coșbuc, și  Zagra. Totodată, vor mai fi scoase la concurs 4 posturi de agent de poliție pentru specializarea rutieră, dintre care două în Bistrița, unul la Năsăud și unul la Beclean.

Cei care îndeplinesc condițiile de participare și vor să se înscrie, o pot face până la data de 12 iulie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare, online la adresa de e-mail sursaexterna@bn.politiaromana.ro

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național.

Toate detaliile în legătură cu condițiile de participare, tematica și bibliografia, pot fi obținute pe site-ul intuiției.

error: Content is protected !!