Prefectura are un NOU purtător de cuvânt, după bâjbâielile pe comunicare de după furtună! Oana Gherman DEVINE responsabilă cu comunicarea!

Instituţia Prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud aduce la cunoştinţă reprezentanţilor mass media că începând cu data de 01 septembrie 2017, purtătorul de cuvânt al insitituţiei este doamna Oana Gherman.

Mihaela Dobra s-a ocupat de relația cu mass-media, iar după ce Ovidiu Frenț a fost instalat prefect, instituția a activat fără purtător de cuvânt. Timp de 2 ani, directorul de cancelarie, Mihaela Tulai a preluat din atribuțiile purtătorului de cuvânt și asigura corespondența cu presa.

 

z4

z1

 

 

 

 

 

 

Pe partea de comunicare, Instituția Prefectului a fost prinsă în off-side, imediat după furtuna care s-a abătut asupra orașului, deoarece anumite declarații inexacte ale subprefectului Ceclan au lăsat loc de intrerpretări, după ce au fost redate în spațiul public. La câteva zile de la acest episod, Instituția Prefectului își desemnează un purtător de cuvânt. Mihaela Dobra (fostul purtător de cuvânt al instituției) activează acum la Serviciul Afaceri Europene în cadrul Prefecturii.

 

s2212

s223

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oana Gherman studiază Științele Politice și va prelua atribuțiile purtătorului de cuvânt începând cu 1 septembrie.

error: Content is protected !!