VIDEO: Primăria Bistrița derulează o campanie de ecologizare a spațiilor verzi

Primăria Bistrița derulează în această perioadă o campanie de ecologizare a spațiilor verzi din municipiu.

Ioan Turc este cel care coordonează această acțiune și care participă inclusiv la activitățile de ecologizare. Campania se derulează cu ajutorul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița.

Primăria Bistrița , în campanie de ecologizare din Unirea-n Viișoara!

”Având în vedere faptul că este primăvară și că vremea este splendidă, împreună cu voluntarii SVSU ai Primăriei municipiului Bistrița, derulăm o campanie de ecologizare a spațiilor verzi, de la Unirea și până la Viișoara. Când spun ecologizare a spațiilor verzi, mă refer la tot ce este spațiu verde în municipiul Bistrița.

Cred că este o acțiune binevenită, ținând cont de faptul că bistrițenii sunt atenți la ceea ce reprezintă spațiile verzi pentru oraș și țin să îi felicit pe toți cei care au grijă de zonele verzi din fața caselor sau a blocurilor.

Ioan Turc, îndemn către locuitori: „puterea exemplului este cea mai elocventă!”

Unii spun că un primar nu trebuie să facă așa ceva, că nu se cuvine să se aplece să ia mizeriile de pe jos, că trebuie să fie mereu îmbrăcat la ținută. Nu cred că este corect. Eu cred că puterea exemplului este cea mai elocventă, cea mai convingătoare întotdeauna”, a precizat Ioan Turc.

În acest context, edilul Bistriței i-a îndemnat pe locuitori să susțină și ei această campanie a municipalității.

”Dragi locuitori ai Bistriței, să avem grijă de spațiile verzi! Haideți să facem în așa fel încât Sfintele Paști să găsească orașul cât mai curat.

Trebuie să fim curați și sufletește, dar și orașul trebuie să fie curat, inclusiv spațiile verzi”, a mai adăugat Ioan Turc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *