Primăria Bistrița: Supercom va înlocui, pe cheltuiala proprie, pavajul de pe mai multe străzi din oraș

Primăria Bistrița a luat măsuri după ce, din cauza unei defecțiuni tehnice, un utilaj aparținând Supercom a lăsat o dâră de ulei pe trotuarele recent reabilitate de pe traseul axei reconfigurate de transport, respectiv străzile Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului.

Marți, reprezentanții Primăriei Bistrița au avut o întâlnire cu reprezentanți ai Supercom, fiind discutate o serie de aspecte care țin de serviciile prestate de acest operator la nivelul municipiului Bistrița, dar și situația creată pe trotuarele recent reabilitate.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanții Supercom a fost analizat felul în care se derulează contractul de prestări a servicii de salubritate și s-au convenit câteva modalități de îmbunătățire a acestuia. De asemenea, a fost analizată situația creată de un utilaj aparținând Supercom, care, din cauza unei defecțiuni tehnice, a lăsat o dâră de ulei pe trotuarele recent reabilitate de pe traseul axei reconfigurate de transport, respectiv străzile Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului. Din păcate, intervențiile Supercom de spălare și curățare a pavajului, menite să înlăture petele de ulei, nu au avut rezultatul scontat, drept pentru care s-a convenit că pavajul afectat va fi înlocuit pe cheltuiala operatorului de salubritate”, a transmis Primăria Bistrița într-un comunicat de presă.

Trotuarele de pe străzile Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului au fost reabilitate și modernizate în cadrul proiectului de mobilitate urbană pe care municipalitatea îl derulează cu fonduri europene și care vizează reconfigurarea acestei axe de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *