Primăria construiește un NOU loc de joacă pe Crinilor. Cost 100.000 de euro! Spațiul vechi devine parcare etajată!

Primăria construiește un NOU loc de joacă pe Crinilor
Primăria construiește un NOU loc de joacă pe Crinilor

Peste 100.000 de euro plătește Primăria Bistrița pentru amenajarea unui loc de joacă pe strada Crinilor. Locația actuală: între blocurile de pe Crinilor, spațiu unde funcționează un părculeț de cartier, cu dale de piatră și cîteva băncuțe .

Apare un NOU loc de joacă pentru copii! Parcare ETAJATĂ pe locul VECHI!

Practic, se relochează vechiul spațiu de joacă aflat la 50 de metri distanță, deoarece în apropiere se va amenaja o parcare etajată și întreaga zonă se vrea a fi reconfigurată

Atlas Sport din Mureș este compania care va realiza proiectarea și execuția NOULUI loc de joacă de pe Crinilor. VALOARE CUMPARARE DIRECTA: 527.710,03  RON (106.031,87  EUR).

Primăria construiește un NOU loc de joacă pe Crinilor

239 de locuri de parcare. Imobil de 15 metri înălțime. Suprafață: 1.570 metri pătrați!

În locul VECHIULUI spațiu de joacă se va construi un imobil masiv, de 2 etaje cu 15 metri înălțime. Conform graficelor anexate la PUZ, clădirea va avea fațadele înierbate, concept modern de integrare a acestor parcări în mediul urban.

4.000 de locuri de parcare au dispărut în Bistrița! Administrația Turc e-n căutare de soluții!

Aproximativ 4.000 de locuri de parcare din Bistrița au DISPĂRUT, ca urmare a implementării proiectelor Linia Verde și Axa Gării. Administrația Crețu a IGNORAT complet această problemă, iar acum se caută soluții disperate pentru realizarea de locuri de parcare!

Primarul Ioan Turc și-a asumat acest proiect delicat și desființează spațiu de joacă situat pe Crinilor și îl mută 50 de metri mai încolo!

Parcarea etajată de pe Crinilor se află în stadiul de documentații (urmează aprobarea PUZ-ului), după care obiectivul va putea fi scos la licitație.

Citiți și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *