Primăria cumpără un cabinet stomatologic mobil pentru “săracii” din Bistrița! Preț estimativ: 65.000 de euro!  Intervențiile vor fi GRATUITE!

Persoanele defavorizate din Bistrița și localitățile componente vor avea un cabinet stomatologic MOBIL! Practic, este vorba de o remorcă special-creată pentru tratarea la domiciliu a pacienților defavorizați din municipiu, Viișoara, Sigmir, Sărata, Ghinda , Slătinița și Unirea

Cabinetul MOBIL va fi complet echipat pentru intervenții dentare! Totul, GRATIS pentru defavorizați!

Cabinetul mobil va fi compus dintr o remorcă platformă de 3,5 t pe care se va monta o suprastructură de panouri sandwich, izolată termic, netedă la interior și exterior.

Cabinetul mobil va fi dotat cu instalații de aer condiționat și radiator electric cu termostat pentru funcționare pe timp de vară și iarnă!

Va fi dotat cu două picioare de calare montate în partea de spate, ferestre cu geam rabatabil, podea acoperită cu PVC antistatic și antiderapant, ușă laterală batantă cu sistem de fixare, echipamente specifice de mobilier specifice cabinetului medical, dulap, chiuvetă, corpuri suspendate, rezervoare de apă potabile și pentru aperi reziduale cu capacitate suficiente mare cât se acopere nevoie de funcționare ale echipamentelor medicale.

Tot mobilierul va prevăzut cu închideri cu sistem de blocare astfel încât să nu permite deschiderea accidentală în timpul deplasării. Mobilierul va fi proiectat în concordanță cu necesarul de spațiu de depozitare, omologare RAR, aparatură medicală și instrumental specific activităților de stomatologie.

Cum funcționează sistemul de „plombe GRATUITE”

Persoanele care pot beneficia de intervenții GRATUITE figurează în evidența Direcției Municipale de Servicii Sociale și reprezintă un caz social ( nu au venituri, proprietăți, au copii în întreținere etc).

Cabinetul medical va funcționa în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate iar consumabilele și manopera vor fi decontate din bani publici.

De menționat că se vor realiza doar intervenții de urgență sau minimale (plombe, extracții, drenaje etc), nicidecum intervenții complexe, cum ar fi implanturi sau fațetări!

Operatorii economici interesați să realizeze cabinetul MOBIL, vor prezenta o lista a principalelor produse furnizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor şi beneficiarilor publici sau privaţi.

Operatorii economici vor face dovada că au furnizat / dus la bun sfârşit, în ultimii 3 ani, produse similare în valoare cumulată de cel putin 300.000,00 lei fără TVA, la nivelul a minim 1 an  contractat, maxim 2 contracte.

Garanția va fi de minim 24 de luni. Contractantul va livra cabinetul  stomatologic în maxim de 180 de zile de la semnarea contractului.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 27.09.2023 15:00

Proiectare și execuție unitate mobilă – cabinet stomatologic pentru Centrul Medical de Evaluare și Promovare a Sănătății din cadrul Serviciului de Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență al Primăriei Municipiului Bistrița este un contract estimat la 330.252 de lei (aproximativ 65.000 de euro).

Citiți și:

Știați că: 81 de persoane primesc ajutor social de la Primăria Bistrița, însă doar 10 persoane sunt apte de muncă? Cum vrea primăria să-i scoată la lucru?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!