Primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi, implicat într-un scandal. A fost surprins lovind un bărbat

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, a fost implicat într-un scandal izbucnit pe terasa unui local, potrivit unor imagini făcute publice de presa centrală.

În imaginile date publicității de Antena 3 CNN, se poate observa cum edilul îl lovește pe un bărbat, iar acesta din urmă se dezechilibrează și cade peste o masă. Mai mulți martori aflați la fața locului au intervenit pentru a opri conflictul.

Incidentul a avut loc în luna februarie, însă imaginile au fost făcute publice abia acum, în pragul alegerilor locale.

Contactat de presa centrală, Sorin Hognogi a declarat că regretă fapta și spune că respectivul bărbat i-ar fi amenințat familia.

Nu consider că a fost o bătaie. (…) A fost o situație regretabilă. Mi-am pierdut cumpătul, deoarece acest individ a amenințat, a hărțuit și a înjurat de nenumărate ori familia mea, pe soția mea și atunci când este vorba de familie, omul își pierde cumpătul. Am depus plângere la parchet împotriva actelor de violență la adresa familiei mele. Mi-am cerut scuze victimei și regret încă o dată cele întâmplate, deoarece niciodată în viața mea nu am dat o palmă nimănui până în momentul de față, când a fost hărțuită familia mea. A fost hărțuită, înjurată pentru că dânsul consumă frecvent alcool și, dat fiind faptul că eu plec uneori în delegație, familia mea și copiii rămân singuri acasă. Și atunci când este vorba despre familie, omul nu știe cum reacționează. Comunitatea mă cunoaște. N-am fost un om agresiv niciodată și nici nu voi deveni, dar aici a fost vorba strict despre familia mea. Încă o dată: regret. M-am gândit că nu va ajunge să calce pe la casa mea vreodată. Dar trebuia să aștept să-și facă treaba instituțiile abilitate și să nu reacționez așa. Regret cele întâmplate”, a spus Hognogi la Antena 3 CNN.

ACTUALIZARE

În urma acestui incident în care a fost implicat primarul Sorin Hognogi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a fost înregistrat un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

SURSA FOTO/VIDEO: Antena 3 CNN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *