Primarul Ioan Turc: Continuăm să modernizăm locurile de joacă din oraș!

Primăria Bistrița continuă să modernizeze locurile de joacă din oraș, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc.

Continuăm să modernizăm locurile de joacă din oraș, un proces pe care l-am început în urmă cu doi ani de zile. Ordinul de începe a lucrărilor care se află în derulare a fost dat la data de 19.06, cu termen de execuție 2 luni. După ce am montat echipamente de joacă noi, acum turnăm tartan, adică un covor de cauciuc pentru protecția copiilor și pentru un aspect frumos. Amenajăm 11 spații de joacă în Parcul Municipal, Dragoș Vodă bl. 2, Aleea Margaretelor bl. 2, Aleea Pârâiașului bl. 1-2, Aleea Rotundă bl.2, Colibiței bl. 28-30, Romană bl. 2, Arțarilor bl. 30, Sigmir în curtea grădiniței, plus Libertății și Aleea Plopilor. Pe Libertății și Aleea Plopilor avem de deviat și rețele, așa că va mai dura puțin”, a spus primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței a menționat că încă 10 locuri de joacă au studiul de fezabilitate aprobat și urmează ca municipalitatea să facă achiziția pentru noi echipamente de joacă.

”Ne dorim să modernizăm și aceste spații de joacă. E vorba despre spațiile de pe Arțarilor bl. 28 – 32, Arțarilor bl. 46, Plopilor bl. 4, Aleea Tihuța bl. 7-9, Aleea Zambilelor bl. 5, Intrarea Muncelului bl. 5-7, Sucevei bl. 20, Aleea Șoimilor bl. 1, în Sărata și Viișoara”, a completat Ioan Turc.

Primăria Bistrița a alocat din bugetul pe anul acesta suma de 11 milioane de lei pentru o serie de investiții care vizează mai multe locuri de joacă pentru copii din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!