Primarul Nicolae Moldovan: Veste foarte bună în ceea ce privește Centrul social de zi de la Beclean!

Primăvara vine cu o veste foarte bună în ceea ce privește Centrul social de zi de la Beclean, anunță primarul Nicolae Moldovan.

Centrul Social de Zi al orașului Beclean este acum licențiat să funcționeze ca și “Centrul de zi de asistență și recuperare Beclean“ și “Centrul de zi de prevenire, evaluare și consiliere persoane cu adicții”. Beneficiarii serviciilor oferite în mod gratuit sunt locuitori ai orașului Beclean, iar totodată toți cei care doresc să se bucure de terapiile disponibile vor putea face asta în curând! Investiția în infrastructura de sănătate este o prioritate pentru administrația locală. Mulțumesc tuturor pentru încredere!”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Centrul social de zi de la Băile Figa, investiție în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, a fost inaugurat în vara anului trecut, fiind realizat cu fonduri europene. Centrul oferă servicii socio-medicale complexe, cu terapii de recuperare fizică și psihică prin intermediul aparaturilor de ultimă generație, acestea contribuind la îmbunătățirea calității vieții pentru toate tipurile de persoane, inclusiv a celor care provin din categorii vulnerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *