Problemele locuitorilor din Monor, în atenția prefectului Teofil Cioarbă

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă, a efectuat o deplasare în comuna Monor, la solicitarea primarului acestei comune, Ioan Cira.

În cadrul acestei deplasări, prefectul județului a discutat cu cetățenii comunei despre principalele probleme cu care se confruntă, una dintre ele fiind legată de situația utilajelor agricole din punct de vedere al eliberării actelor de circulație.

În vizita sa la Monor, prefectul Teofil Cioarbă a fost însoțit de reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și ai Registrului Auto Român, cea din urmă instituției trimițând în această comună și o echipă mobilă pentru eliberarea cărții de identitate și efectuarea ITP-ului în vederea înregistrării utilajelor agricole.

”Instituția Prefectului a înțeles că această problemă este una importantă pentru locuitorii din comuna Monor. Instituția Prefectului va lucra în strânsă colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție și cu Registrul Auto Român pentru a găsi cele mai bune soluții care să le permită oamenilor să folosească utilajele agricole în siguranță și în conformitate cu legea”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Bistrița-Năsăud.

Nu este pentru prima dată când prefectul Teofil Cioarbă poartă discuții cu locuitorii județului Bistrița-Năsăud pentru a afla direct de la ei cu ce probleme se confruntă.

În urmă cu o săptămână, prefectul a mers la Silivașu de Câmpie pentru a se informa despre nemulțumirile cetățenilor din această zonă. Principalele probleme ridicate de locuitorii acestei comune au fost legate de cadastru și de legislația fondului funciar. Prefectul județului Bistrița-Năsăud a luat act de plângerile oamenilor, asigurându-i că, în conformitate cu legea, acestea vor fi rezolvate punctual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *