Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

FOTO: Cornel Ciocan

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza pentru următoarele două săptămâni (intervalul 11 – 24 martie).

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, ”până la jumătatea acestei săptămâni, valorile termice maxime vor fi în scădere de la medii de 16 grade, până spre 10 – 11 grade, iar până la finalul săptămânii, valorile diurne vor fi în creştere spre medii de 15 – 16 grade. În a doua jumătate a intervalului, vor mai fi variaţii termice nesemnificative, dar media maximelor se va situa în general în jurul a 14 grade. Valorile termice nocturne vor avea uşoare variaţii pe tot parcursul intervalului, iar media regională a acestora va oscila între 2 şi 5 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 11-15 martie, precum şi după data de 19 martie”.

La munte, ”valorile termice nu vor avea variații importante pe parcursul celor două săptămâni de prognoză. Media maximelor va oscila între 2 și 6 grade, cu o creștere mai pronunțată între 14 și 18 martie, iar cea a minimelor va fi de -3…0 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 15 martie. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 11-15 martie și după data de 19 martie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!