Programul de colectare a deșeurilor din Bistrița, afectat de șantierele deschise în oraș

Programul de colectare a deșeurilor din anumite zone ale municipiului Bistrița este afectat de lucrările care se execută în oraș, spun reprezentanții companiei Supercom SA. 

Operatorul de salubritate Supercom apelează la înțelegerea cetățenilor din municipiul Bistrița, cu privire la eventualele întârzieri care apar în activitatea de colectare a deșeurilor, în contextul situației create de lucrările de infrastructură. Beneficiarii sunt rugați, de asemenea, să amplaseze recipienții de colectare la drumul de acces, acolo unde operatorului nu îi este permis să ajungă în fața porții. În momentul în care lucrările de infrastructură vor fi finalizate, iar accesul va fi permis, activitatea va fi onorată așa cum este prevăzut. Facem eforturi ca beneficiarii să se bucure de serviciile noastre, chiar și în situațiile care nu ne permit desfășurarea activității în condiții normale”, a transmis compania într-un comunicat de presă.

Cetățenii pot contacta operatorul de salubritate fie pe adresa de email: bistrita@supercom.ro, fie la numărul de telefon: 0263 239 552 (Dipecerat) sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.