Programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru municipiul Bistrița și localitățile componente, în mai

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a publicat programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente pentru luna mai.

Astfel, programul este următorul:

  • 08 MAI – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 15 MAI – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 22 MAI – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;
  • 29 MAI – PENTRU CARTIER UNIREA – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne neschimbat, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de smbătă.

”Deșeurile, dacă sunt gestionate corect, pot deveni resurse economice importante și pot genera venituri pentru bugetele locale ale primăriilor din județ. În ultimii 3 ani, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a virat către primăriile din județ 6.218.000 lei – bani obținuți din valorificarea deșeurilor reciclabile!”, a precizat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, care face apel la populație să respecte programul de colectare și să colecteze selectiv deșeurile.

Calendarul de colectare a deșeurilor pentru fiecare localitate din județ poate fi consultat pe site-ul www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!