Programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru municipiul Bistrița și localitățile componente, în martie

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a publicat programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente pentru luna martie.

Astfel, pentru municipiul Bistrița și localitățile componente, programul este următorul:

  • 6 MARTIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 13 MARTIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 20 MARTIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;
  • 27 MARTIE PENTRU CARTIER UNIREA – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Programul de colectare a deșeurilor reziduale (pubela neagră) în municipiul Bistrița și localitățile componente rămâne neschimbat, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de sâmbătă.

Vă rugăm să nu mai depuneți deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case. Colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri generate în gospodărie. Aceste platforme de colectare din zonele de case nu mai sunt deservite de operatorul de salubritate Supercom. Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recipienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte. De asemenea, vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare a deșeurilor pentru fiecare localitate din județ poate fi consultat pe site-ul www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *