Programul ”Sport în parc” debutează pe 26 iunie

Ediția de anul acesta a programului ”Sport în parc”, prin care Primăria Bistrița oferă acces gratuit la activități sportive tuturor persoanelor adulte care doresc să adopte un stil de viață sănătos, va debuta pe 26 iunie, a anunțat primarul Ioan Turc.

Suntem în cel de-al treilea an în care organizăm acest program destinat iubitorilor de mișcare în aer liber, adepților unui stil de viață sănătos. Programul se va derula în perioada 26 iunie – 15 septembrie și se va desfășura de luni până vineri, între orele 11:00 și 12:00, pe două ateliere – cardio/aerobic/antrenamente funcționale cu Anca și fitness cu Alex. Totul este gratuit și destinat bistrițenilor care iubesc mișcarea și care doresc să îmbrățișeze un stil de viață sănătos. Este un deziderat al Primăriei Bistrița și depunem eforturi pentru ca practicarea sportului de masă să devină o obișnuință la nivelul municipiului și al oamenilor care locuiesc în acest oraș”, a declarat primarul Ioan Turc într-o intervenție la Radio Someș.

Programul ”Sport în parc” a fost lansat de Primăria Bistrița în anul 2021 și face parte din strategia Primăriei Bistrița pentru promovarea sportului de masă prin activităţi recreativ-sportive destinate cetăţenilor de vârstă adultă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!