Proiectul Legacy din Beclean, remarcat la nivel european. Corina Crețu: „Îl felicit pe dl primar Nicolae Moldovan!”

Centrul Recreativ Legacy a devenit un proiect de referință al județului și a fost remarcat la nivel european. Investițiile administrației Nicolae Moldovan au dus Beclenul la alt nivel, aspect remarcat de europarlamentarul Corina Crețu.

Corina Crețu: „Orașul Beclean a devenit unul modern și dezvoltat!”

„Anul trecut participam la Întâlnirea Partenerilor premergătoare Săptămanii Europene a Regiunilor și Orașelor unde am avut plăcerea sa susțin proiectele implementate de primarul orașului Beclean, dl Nicolae Moldovan.

Orașul Beclean a devenit unul modern și dezvoltat prin proiectele realizate cu finanțare europeană, dar și locală sau guvernamentală, ajunse la maturitate, în toate domeniile: mobilitate urbană prin cele două Proiecte de Mobilitate Urbană Durabilă, infrastructură mare prin Varianta Ocolitoare a orașului Beclean, infrastructură stradală prin asfaltări de străzi și construcție de piste de biciclete, cultură prin Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”, sănătate prin modernizarea Ambulatoriului Spitalului orășenesc Beclean și construcția Centrului Social de Zi, servicii publice prin Centrul Recreativ Legacy, prin extinderea Stațiunii Turistice de interes local Băile Figa, spațiu locativ prin construirea de noi locuințe pentru tineri și de asemenea regenerarea termică a blocurilor existente în oraș, iluminat public prin modernizarea întregului sistem de iluminat public stradal, educație prin aducerea la un nivel european a infrastructurii educaționale a grădinițelor și școlilor din oraș, spații de joacă pentru copii.

Nicolae Moldovan: Continuăm munca pentru Parcul "inteligent"

Îl felicit pe dl primar Nicolae Moldovan pentru faptul că anul trecut a ajuns în finală prestigiosului concurs european New European Bauhaus, unde orașul Beclean a fost remarcat cu proiectul Centrul Recreativ Legacy, festivitatea de premiere având loc în perioada 21-22 Iunie la Bruxelles.

Îi doresc succes în continuare, personal și întregii sale echipe din județul Bistrita-Nasaud, condusă de Radu Moldovan, pentru a putea continua proiectele demarate în beneficiul cetățenilor!

Consider că orașele și satele din România se pot dezvolta foarte mult dacă vor avea capacitatea să folosească banii europeni puși la dispoziție, iar pentru acest lucru avem nevoie de primari determinați și funcționari publici instruiți în atregerea și implementarea fondurilor europene. – a transmis Corina Crețu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!