Proiectul ”Ora de carieră”, la Leoni Bistrița

În intervalul 18 – 20 noiembrie, Leoni România, împreună cu Fundația Leaders, a derulat prima ediție a proiectului “Ora de carieră”, care s-a desfășurat în locația din Bistrița a companiei.

Potrivit Leoni România, programul a avut ca scop orientarea vocațională a tinerilor liceeni, din clasele IX-XII, completând educația formală din liceu cu activități non-formale, într-un cadru supravegheat de specialiști.

Cele trei zile consecutive petrecute împreună cu liceeni participanți în proiect au fost despre descoperire, cunoaștere, curiozități și răspunsuri în egală masură. La încheierea programului, adolescenții ne-au transmis că se simt cu un pas mai aproape de cariera dorită și mai încântați să descopere fiecare ceva nou despre propria persoană. Pentru noi este o mare bucurie să putem contribui la dezvoltarea generațiilor noi, să îi ajutăm să fie fericiți și împliniți cu alegerile pe care le fac. ”Ora de carieră”, inițiativa noastră unică de a răspunde nevoilor specifice ale tinerilor în căutarea unei cariere, va continua și în Pitești și Arad!”, a transmis compania Leoni, care a mulțumit participanților și angajaților care au luat parte la implementarea proiectului în Leoni Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!