Protopopiatul Ortodox Beclean: Tabăra de vară destinată copiilor cu vârsta între 8 și 12 ani

Protopopiatul Ortodox Beclean și Centrul Misionar de Tineret ”Ioan Bunea” Sângeorz-Băi organizează, în perioada 21 – 26 august, o tabără de vară destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani.

Potrivit organizatorilor sunt disponibile 50 de locuri, perioada de înscriere fiind în plină desfășurare.

Tabăra programată este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Copiii vor fi introduși într-o atmosferă religioasă, educativă şi recreativă, prin prisma activităților pe care ne propunem să le realizăm: cateheze, dialoguri duhovniceşti cu preotul taberei, discuţii interactive pe grupuri de vârstă, ateliere practice (handmade, cruciulițe, metaniere, quilling, gastronomie, prim ajutor, teatru, dansuri, etc), jocuri de exterior şi interior, activități sportive, cântece la chitară, diferite concursuri. La acestea se adaugă rugăciunea de dimineață și seară, scenete, drumeţii, focul de tabără şi Marele Joc”, a transmis Protopopiatul Ortodox Beclean.

Înscrierile se pot face până la data de 1 august, la numărul de telefon 0743 362 299 (preot Dorian Brașai).

Prețul este de 675 de lei/copil, tarif care include transportul, cazarea, masa, materialele educative și activitățile de care copiii vor avea parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *