Protopopiatul Ortodox Bistrița organizează evenimentul ”Dependența de droguri – abordare pragmatică și soluții practice”

Protopopiatul Ortodox Bistrița organizează duminică, 7 aprilie, de la ora 18:00, evenimentul ”Dependența de droguri – abordare pragmatică și soluții practice”.

Având în vedere faptul că societatea noastră se confruntă din ce în ce mai mult cu problema consumului și traficului de droguri, Protopopiatul Ortodox Bistrița organizează duminică, la Biserica de la Coroana, în prezența părintelui Radu Liviu Roșu, consilier specializat în tratarea persoanelor cu probleme de dependență, și președintele Asociației Biroului de Servicii ale Alcoolicilor Anonimi din România, evenimentul intitulat ”Dependența de droguri – abordare pragmatică și soluții practice”. Se vor aborda noțiuni despre boala Dependenței, aspecte importante ale bolii, clasificarea și simptomele dependenței de droguri, abordarea acestei probleme de către aparținători (părinți, prieteni, soț/soție, partener de viață, etc.), precum și soluții la această problemă”, spune pr. Emanuel Vidican.

Întrucât problema consumului și a traficului de droguri afectează întreaga comunitate, organizatorii invită bistrițenii să participe în număr cât mai mare la eveniment. â

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *