PSD Bistrița-Năsăud a finalizat lista candidaților pentru alegerile parlamentare. Ce nume apar pe listă

Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud a anunțat că a finalizat lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel, într-un comunicat de presă, PSD Bistrița-Năsăud precizează că lista candidaților pentru alegerile parlamentare este următoarea:

• Camera Deputaților •

1️⃣ Vasile Daniel Suciu – Licențiat în științe politice, absolvent al Institutului Diplomatic Român, deputat în Parlamentul României, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu este unul dintre cei mai valoroși oameni ai echipei noastre. Prin munca și profesionalismul său, în județul nostru au fost și sunt în implementare proiecte deosebit de importante.

2️⃣ Bogdan Ivan Gruia – Licențiat în administrație publică și absolvent al studiilor de Masterat în comunicare și relații publice, ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității București, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, consilier al Președintelui Consiliului Județean, Președinte al Tinerilor Social Democrați, fondator al platformelor civice tineret.net și ÎmparteBucurie.ro, Bogdan Ivan este un tânăr cu vastă experiență administrativă și un lider al tinerei generații.

3️⃣ Ciprian Ceclan-Oprea – Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fost Subprefect al județului, reprezentant al Guvernului în teritoriu, director de cercetare și dezvoltare al unei firme din Bistrița-Năsăud, cu importante cunoștințe în administrație publică și în managementul resurselor umane.

4️⃣ Nicolae Cioancă – Dublu licențiat în domeniul economic, consilier local și județean, fost Președinte al Organizație PSD Tiha Bârgăului, fost Director adjunct al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, antreprenor, Director de Radio și Televiziune.

5️⃣ Todor Anamaria – Absolventă a Facultății de Litere, profesor de limba și literatura română, evaluator și expert în fonduri europene, specialist în științe economice.

6️⃣ Timoce Călin Alexandru – Absolvent al facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor „Babeș-Bolyai”, specialist în vânzări cu o experiență de 12 ani, antreprenor.

7️⃣ Pop Paul Vasile – Absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, inginer topograf, inginer silvic, expert în achiziții publice.

• Senat •

1️⃣ Ioan Deneș – Absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, consilier local al orașului Beclean, consilier județean, senator în Parlamentul României, Ministru al Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș are experiența necesară pentru a continua să reprezinte interesele cetățenilor județului nostru în Senatul României.

2️⃣ Rus Romulus Virgil – Doctor în educație fizică și sport, autor și coautor a numeroase studii de cercetare în domeniul sportului, cadru didactic universitar la Universitatea “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca- extensia Bistrița, antreprenor al primei școli private de specializare profesională (Instructor de fitness & Personal trainer), consilier județean în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

3️⃣ Bolboacă Andra Elisabeta – Dublu licențiată în geografia turismului și în domeniul sanitar, asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

4️⃣ Crișan Nicolae Grațian – Absolvent al Universității Tehnice și facultății de Chimie și Inginerie Chimică, în cadrul Universității “Babeș Bolyai”, specialist în domeniul financiar, cu o vastă experiență profesională.

În următoarea perioadă, PSD Bistrița-Năsăud va prezenta și programul de măsuri și propunerile legislative ale candidaților formațiunii politice, care intră în cursa electorală la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

error: Content is protected !!