PSD- Revelionul de pe Pietonal costă 10.000 de euro, cu concerte, artificii, lumini, șampanie etc! Lino Golden – iluștri anonimi care iau 4.300 de euro pentru cântarea de la miezul nopții! Slabuț de tot anu’ ăsta!

Primăria Bistrița a demarat un parteneriat cu Consiliul Județean și PSD-iștii sărbătoresc împreună Revelionul, alături de bistrițeni. O parte din cheltuieli intră în sarcina Consiliului Județean, care a finanțat concertul Lino Golden.

Lino Golden – Formația are 35 de milioane de vizualizări pe youtube, cu melodia Panamera!

10.000 de euro costă PSD- velionul din 2020!

Consiliul Județean finanțează concertul Lino Golden, formație care va încasa 21.000 de lei ( 4.300 de euro) pentru 45 de minute. Durata recitalului este de aproximativ 45 minute. In valoarea totala sunt incluse onorariul, transportul, cazarea si masa artistului, si a echipei acestuia.

Primăria plătește: scena, luminile, ecranul și șampania!

Primăria Bistrița asigură infrastructura de Revelion și a plătit 10.000 de lei pentru montarea scenei (lummini, sunet etc). De asemenea, Primăria Bistrița finanțează închirierea ecranului LED, pentru care a plătit 9.000 de lei. Firma SHOW Events a prins cele 2 contracte pentru scenă și ecran.

SHOW slab de tot anul ăsta! Numele mari care au cântat la Bistrița de Anul Nou!

Paula Seling, Cristi Minculescu (Iris), Vunk, Gabriel Cotabiță , Desperado sunt artiștii care-au cântat la Bistrița de Revelion, dar treptat ștacheta a coborât și au fost aduși anonimi: Anya, Kamelia, George Hora, Moving Heads, Lorena. au fost numele mari care au venit la Revelionul de la Bistrița.

revelion bistrita

revelion bistrita

cretu

Program Revelion pe Pietonal!

În deschidere, de la ora 22.00, va cânta trupa Big City din Beclean.
De la ora 23.00, vor încinge atmosfera DJ Jonnessey & Aner.
La miezul nopții va cânta trupa Lino Golden.

Anul acesta, avem cel mai slab buget de Revelion și ambele instituții de cultură abia au reușit să finanțeze cu 10.000 de euro întreg show-ul!

error: Content is protected !!