PSD și PNL Bistrița-Năsăud, petreceri cu sute de invitați, de Ziua Femeii!

Sute de invitați au participat la fiecare dintre petrecerile pregătite, cu prilejul Zilei Femeii, de organizațiile PSD și PNL din Bistrița-Năsăud.

De asemenea, și PNL Bistrița-Năsăud le-a sărbătorit pe femeile din organizație printr-o petrecere, eveniment la care au participat aproximativ 500 de persoane.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, deputații Robert Sighiartău și Diana Morar, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali au fost prezenți la eveniment.

O reuniune a bucuriei și bunei dispoziții, dedicată doamnelor și domnișoarelor care împărtășesc idealurile liberalismului. Suntem și vom fi mereu împreună! O primăvară frumoasă tuturor!”, a transmis PNL Bistrița-Năsăud.

”Omagiem femeile liberale în marea familie liberală!”, a transmis deputatul Diana Morar.

Imagini de la petrecerea liberalilor a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare și consilierul județean Calo Viorica.

Petrecerea PSD!

PSD Bistrița-Năsăud a organizat două evenimente, unul fiind pus la cale de organizația municipală PSD Bistrița, la acesta participând peste 800 de invitați.

Alături de doamnele și domnișoarele social-democrate s-au aflat și liderii partidului, printre care ministrul Bogdan Ivan, deputatul Daniel Suciu, senatorul Ioan Deneș, președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Nu au lipsit de la eveniment prefectul județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, primari și viceprimari social-democrați, consilieri județeni și locali.

Noi suntem echipa PSD Bistrița, iar de 8 martie ne-am unit pentru a le sărbători, cu profundă recunoștință și admirație, pe femeile remarcabile ale comunității noastre – doamnele și domnișoarele care adaugă frumusețe și putere echipei noastre. Am fost peste 800 de bistrițeni care gândesc și simt la fel, care își doresc ca orașul lor să fie un etalon, iar când este de distracție, să fie cu voie bună, dar când e de muncă, să fie seriozitate! Felicitări, Daniel Suciu! Împreună ați reușit să construiți nu doar o structură solidă de partid, ci și o comunitate unită, o familie de oameni buni. Vă doresc o primăvară plină de împliniri, tuturor!”, a transmis președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Nu știu la alții cum e, dar în echipa PSD am construit în ultimul timp o stare de spirit ce nu va putea fi frântă de nicio provocare a viitorului. Am fost 830 de colegi și prieteni și îmi crește inima văzând de unde am plecat și unde am ajuns. Vă sunt recunoscător fiecăruia pentru fiecare zi în care am fost împreună pe acest drum!”, a transmis și deputatul Daniel Suciu, președintele organizației PSD Bistrița.

Cel de-al doilea eveniment al social-democraților a fost pregătit de organizația județeană, la acesta luând parte circa 900 de invitați.

A venit momentul sărbătoririi doamnelor și domnișoarelor de la PSD Bistrița-Năsăud, după frumoasa petrecere a celor de la Municipiu. Am văzut aceeași bucurie de a fi împreună, aceeși forță și mândrie de a face parte din echipa și familia PSD. Împreună cu primari din tot județul, am celebrat femeile din viețile noastre, cele ce ne sunt alături zi de zi, care ne susțin necondiționat și știu că țelul nostru este de a muncii și a lăsa în urmă proiecte de care să beneficieze întregul județ, generația de azi și cele ce vor urma! Vă mulțumesc, tuturor că faceți parte din familia PSD Bistrița-Năsăud, din familia mea!”, a mai adăugat Emil Radu Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *