Ambulanța are sediu pentru noul punct de lucru de la Mureșenii Bârgăului

Au fost finalizate lucrările la noul punct de lucru de la Mureșenii Bârgăului al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, anunță conducerea unității sanitare. În scurt timp, acest punct urmează să fie operaționalizat.

Prima zi de primăvară aduce vești bune! Noul punct de lucru din localitatea Mureșenii Bârgăului are sediu. La data de 1 martie, în prezența primarului comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut, și a managerului general al Serviciului de Ambulanta Județean Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, a fost derulată recepția la terminarea lucrărilor privind obiectivul „Înființare Punct de Lucru SAJ-BN în localitatea Mureșenii Bârgăului””, a precizat conducerea SAJ Bistrița-Năsăud.

În perioada următoare, vor fi demarate procedurile de avizare și autorizare medico-sanitară, după care noul punct va deveni funcțional.

După operaționalizare, noul punct de lucru va funcționa cu patru echipaje medicale de urgență cu asistent, câte un echipaj/tură de 12 ore, în regim permanent.

Această investiție a fost posibilă prin implicarea Primăriei Tiha Bârgăului, a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și a Ministerului Sănătății.

O investiție similară este în lucru și în localitatea Uriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *