VIDEO: Europarlamentarul Corina Crețu își asumă investițiile în Spitalul Județean, 300 de MILIOANE de euro din bani europeni! Radu Moldovan ar da meritele PSD-ului, dacă tot e vorba de campanie!

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu a susținut o conferință de presă alături de Ioan Rus (fost Ministru de Interne) și de membri Pro Romania în județ. Victor Ponta a lipsit de la această întâlnire, iar staff-ul său a declarat că a fost nevoit să plece urgent spre București.

PSD-iștii din județ s-au întâlnit cu liderii pro Romania: Corina Crețu, Ioan Rus! De față cu presa au mimat o întâlnire întâmplătoare!

Radu Moldovan se afla în clădirea Consiliului Județean și s-a întâlnit cu foștii colegi din PSD, pe scările instituției, fix la finalul conferinței. Președintele PSD a îmbrățișat-o pe Corina Crețu și l-a salutat pe Ioan Rus. De menționat că iderii PSD s-au întânit la Beclean cu Victor Ponta, Corina Crețu și Ioan Rus, anterior conferinței de la Bistrița.

 

 

Corina Crețu a amintit că banii de modernizarea Spitalului Județean au fost bani europeni, investiți în mandatul său, de comisar european!

La conferință, Corina Crețu a vorbit despre incapacitatea administrativă și despre faptul că administrația centrală se face vinovată de faptul că NU s-au atras suficient de mulți bani pentru proiectele mari de infrastructură: autostrăzi, apă-canal, infrastructură feroviară și de sănătate.

„Vreau să felicit autoritățile locale pentru modernizarea Spitlalului. Mă bucur că fondurile noastre, pe care le gestionez au contribuit cu peste 300 de milioane de euro la Modenizarea Spitalului Județean care poate fi dat exemplu ca spital care asigură și infrastructură modernă și echipamente moderne. A fost un efort comun, țineți minte că am fost pe șantier și mă bucur că funcționează și toți locuitorii din regiunea Nord Vest, mai ales bistirțenii au psibilitatea și beneficiază de asisență medicală de înaltă calitate.” – a spus Corina Crețu.

 

Ioan Rus spune că EL i-a făcut lui Radu Moldovan intrările pe la rectori și profesori universitari… și astfel au venit medici tineri la Bistrița!

„Știu eu… de exemplu când a anceput proiectul de Spital Județean, Radu Moldovan era la mine în Cluj o dată la săptămână: domnul Rus, ajutați-mă să ajun la domnul recor la UMF, că vreau să creez doctorii. Spitalul era la faza de ziduri… Radu venea la Cluj și l-am pus în legătură cu domnul doctor Irimie, cu Florian… și s-au găsit rezidenți, speciaiști tineri care la inaugurarea acestui Spital la care am fots și eu cu Patriciu Anchidim, parcă… erau o serie de tineri la care noi le-am dat burse, fundațioa noastră! Era unul cu părul mare… șeful secției de Neurochirurgie, asistentul la profesorul Florian! Eu pot să-l critic pe Radu Moldovan pentru faptul că și-a lăsat barbă, că arată bătrân dar pentru lucrurile pe care le-a făcut, trebuie să recunoaștem. Una dintre marile probleme ale României este faptul că NU se înțeleg decidenții…” a declarat Ioan Rus.

error: Content is protected !!