Radu Moldovan îi lansează o provocare lui Robert Sighiartău: Să preia managementul Aquabis și să facă ordine!

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și candidat pentru un nou mandat, Emil Radu Moldovan, îi lansează o provocare candidatului PNL Bistrița-Năsăud pentru șefia administrației județene, Robert Sighiartău. Moldovan îl îndeamnă pe Sighiartău să își pregătească dosarul de management și să participe la concursul pentru conducerea Aquabis.

”În condițiile în care cetățenii județului Bistrița-Năsăud și Bunul Dumnezeu vor decide că după 9 iunie va rămâne tot Radu Moldovan la Consiliul Județean, iar domnul Robert Sighiartău va deveni în toamnă șomer, îi propun să vină și să preia managementul Aquabis. Așa poate să îi dea pe toți afară, să îi aresteze pe toți, să facă el curățenie la caracatiță. Îi propun lucrul acesta. Să își pregătească un proiect de management pentru Aquabis pentru că în toamnă expiră mandatele actualilor manageri. Aquabis-ul este guvernat pe Ordonanța 109, așa-numita ordonanță corporatistă prin care firme specializate de selecție de pe piața publică recrutează, pentru că nu Radu Moldovan îi numește pe manageri. (…) Dacă domnul Sighiartău chiar este serios, o să aibă timp câteva luni să își pregătească un proiect de management serios, iar eu promit că îl sprijin să facă curățenie la Aquabis. Dacă îi trebuie două măturoaie, eu vin dimineața pe centură și îi cumpăr de acolo de la colț, de la un domn care vinde. Pe unde face el curățenie, eu tot strâng, cu coșul. Sunt containere pe roți și rezolvăm. Vorbesc serios!”, a spus Radu Moldovan într-o conferință susținută la sediul PSD Bistrița-Năsăud.

Declarația președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a venit în contextul în care Robert Sighiartău a criticat în nenumărate rânduri modul în care este condusă compania Aquabis – operatorul județean de apă și canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!