Radu Moldovan: Sper ca lumea să vină într-un număr cât mai mare la vot!

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și candidatul PSD pentru un nou mandat, Emil Radu Moldovan, a votat duminică la Secția de votare nr. 48 din Bistrița, alături de soție și de fiică.

La ieșirea de la urne, acesta a spus: ”Sper ca lumea să vină într-un număr cât mai mare la vot. Sper ca prima echipă de profesioniști și de oameni ai faptelor care a fost prezentată pentru prima dată într-o campanie electorală să aibă succes, știm ce avem de făcut. O să treacă și ziua de astăzi și de mâine continuăm proiectele de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud. De asemenea, îmi doresc foarte mult ca și municipiul Bistrița să ajungă să fie manageriat de un profesionist care a dovedit până acum că știe să implementeze proiecte, că știe să atragă fonduri europene și care are o viziune clară pentru dezvoltarea municipiului”.

Cu privire la votul pentru Parlamentul European, Radu Moldovan a spus: ”Cred că alegerile europarlamentare vor fi un sondaj real cu privire la ceea ce cred oamenii despre această alianță de guvernare și despre reușitele Guvernului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!