Robert Sighiartău: „Bistrițenii din Spania mi-au transmis că vor să revină acasă!”

Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, s-a întâlnit în weekend cu bistrițenii care trăiesc în Spania. A fost însoțit de Mihai Scridonesi – candidatul PNL la funcția de primar al comunei Maieru și Iacob Sângeorzan -fost viceprimar al comunei Feldru.

Candidatul liberal nu i-a uitat pe bistrițenii care trăiesc în Spania. În weekend, Robert Sighiartău s-a deplasat în Peninsula Iberică, pentru a afla la cald ce așteptări au de la autoritățile române cei care muncesc acolo, oameni care speră într-o zi să se întoarcă și să aibă aici, acasă, un loc de muncă mai bine plătit, care să asigure un trai mai bun pentru ei și familiile lor.

Robert Sighiartău: „în multe situații, diaspora a fost decisivă !”

“M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu românii, și în special cu bistrițenii din zona Madridului – Arganda del Rey, Alcala de Henares, Coslada și multe alte locuri.

Sunt mulți măiereni, feldrihani, neposeni, oameni din Bistrița-Năsăud. Am discutat cu ei despre județul nostru, despre ce ar mai trebui făcut și sigur că i-am invitat să se implice în alegerile locale din 9 iunie, deoarece votul lor, al rudelor lor este foarte important și, în multe situații, diaspora a fost decisivă în ceea ce privește alegerile naționale, dar chiar și cele locale”, a declarat Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!