Robert Sighiartău despre limitarea plăților cash: „Prin această măsură, Marcel Ciolacu își lovește și propriul electorat!”

Deputatul PNL Robert Sighiartău este de părere că decizia Guvernului de limita plățile cash va avea consecințe pe termen lung și consideră că, prin această măsură, premierul Marcel Ciolacu își lovește și propriul electorat.

”Am aflat cu toții că Marcel Ciolacu este supărat că restul poporului, în afară de el, nu aplaudă măsura de limitare a cash-ului. Adică el ne spune tuturor că trebuie să facem ce zice el pentru că e bine deoarece el are experiență și știe. Afirm cu tărie că ne aflăm într-o premieră absolută din cariera politică a d-lui Ciolacu. Prin plafonarea cash-ului la persoane fizice și juridice este pentru prima dată când Marcel Ciolacu își lovește și propriul electorat. Ce nu poate să înțeleagă este că această măsură pe care ne-a băgat-o pe gât și nouă, liberalilor, va avea consecințe pe termen lung exact inverse decât cele cu care se laudă el. De aceea, ca să înțeleagă dl Ciolacu despre ce vorbesc, îi sugerez:

– Să îi explice țăranului român care are între 5 și 50 de vaci, oi sau capre, că nu mai poate să încaseze banii cash de la achizitorul care îi colecta laptele pentru a-l duce la procesare. Ca urmare, trebuie să îl bea el pe tot sau să meargă în primul oraș aflat la 50 de km ca să deschidă cont la bancă. După care musai să îl convingă să voteze cu PSD.

– Să îl anunțe dl Ciolacu și pe agricultorul român care are o livadă de fructe sau pe cei care au grădini de legume, că nu mai pot să le vândă așa cum venea achizitorul să le ia, pentru că procesatorul respectiv nu mai poate să le cumpere pentru că depășește plafonul de casă și, în final, să nu uite să îl roage și pe acesta să voteze PSD la anul.

– Să pună dl Ciolacu afișe în toate orașele mici și mijlocii din România, în care se organizează târguri și oboruri pentru ca oamenii să nu mai cumpere animale dacă nu au conturi bancare. Pe oamenii aceștia să nu îi mai roage să voteze cu PSD la anul pentru că oricum nu vor mai vota.

Exemple de genul acesta pot continua până când toți românii, inclusiv votanții PSD, își vor pune următoarea întrebare: De ce să îl credem pe pesedistul Marcel Ciolacu că va respecta această lege dacă predecesorul său, Mihai Tudose, nu a făcut-o?

Îl rog pe dl Ciolacu să renunțe la ideea de a trimite ANAF-ul să confiște pușculițele tuturor copiilor din România”, a transmis Robert Sighiartău.

Deputatul PNL

”Vreau să vă povestesc despre supărarea pe care o provoacă oamenilor în vârstă. După o anumită vârstă fiecare dintre noi știm că părinții noștri încep să strângă banii pentru momentul în care vor trece la cele veșnice. Și asta se întampla în toate casele din Romania, nu numai la pesediștii lui Ciolacu. Astăzi legislația reglementează un ajutor de înmormantare de 6.000 de lei pe care ți-l oferă autoritățile locale. Cu toate asta părintii noștri strâng în continuare acasă și nu am auzit pe nimeni să vorbeasca că îi pune într-o bancă. Unii dintre ei strâng mai ușor, alții mult mai greu. Am primit tot mai multe mesaje cu aceeași întrebare: Măi, omule, cum să îi deschid lui mama și lui tata cont la banca la 84 de ani ? M-am interesat la câteva cimitire și nu au internet, deci nici POS. De aceea vă rog în numele dvs și în nume personal să imi dați voie să îi adresez o întrebare d-lui Ciolacu… ”Dle Ciolacu, nu vă e rușine de bătrânii noștri?”, a mai scris pe Facebook Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!