Robert Sighiartău: Partidul Național Liberal a decis inițierea unei moțiuni de cenzură!

Liberalii intenționează să propună Biroului Executiv al Partidului Național Liberal depunerea unei moţiuni de cezură împotriva guvernului Tudose, fiind dispuși chiar să sesizeze Avocatului Poporului pentru a ataca la Curtea Constituțională a României ordonanţa de modificare a Codului Fiscal.

Partidul Național Liberal a decis inițierea unei moțiuni de cenzură. Astăzi, e singurul răspuns pe care îl putem da acestui guvern, care ne duce încet şi sigur într-o fundătură. Măsurile adoptate nu au la bază niciun fel de calcul economic real, PSD încercând încă o dată să ascundă promisiunile lansate în urmă cu un an” este de părere deputatul bistrițean Robert Sighiartău.

În acest moment Guvernul nu mai are susținerea nimănui, cu excepția unei majorități personale din cadrul PSD. Avem datoria să oprim această aventură politică fiindcă deja este mult prea mult pentru români. Plătim rate mai mari, carburanți mai scumpi, iar prețul produselor agroalimentare e în creștere. Instabilitatea economică este confirmată de reacția şi trendul cursului de schimb şi de lipsa proiectelor de dezvoltare ale potențialilor investitori. Suntem într-un moment complicat. Soluția politică este adoptarea de urgență a unei moțiuni de cenzură şi instalarea unui Guvern competent în interesul tuturor” a completat Sighiartău.

Reamintim că Guvernul Tudose a aprobat ieri, prin modificarea Codului fiscal, o serie de măsuri cu impact atât economic, cât și social.

 

error: Content is protected !!