Robert Sighiartău: Am votat pentru un viitor mai bun pentru județul nostru și pentru voci curajoase în Parlamentul European!

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, însoțit de soție și de una dintre fetițe, a votat duminică dimineața la secția nr. 26 de la Colegiul Național “Liviu Rebreanu”.

La ieșirea de la urne, Robert Sighiartău a declarat: ”Am votat de dimineață pentru un viitor mai bun pentru acest județ, județul nostru binecuvântat de Dumnezeu. Am votat pentru un județ liber de orice fel de interese, de orice fel de caracatiță, un județ în care toți oamenii au șanse egale, un județ în care să ne dezvoltăm din punct de vedere economic, să trecem la o altă etapă de dezvoltare, un județ în care să avem centuri ocolitoare, drumuri expres, un turism bine dezvoltat, un județ în care toți oamenii să trăiască bine și mai ales copiii noștri și tinerii să nu mai plece din acest județ binecuvântat de Dumnezeu. Îi rog pe toți cetățenii județului Bistrița-Năsăud să iasă la vot. Puterea este la ei astăzi. De aceea îi îndemn pe toți s iasă la vot și să aleagă un viitor mai bun pentru copiii lor și pentru tineri. Ne trebuie un județ pe mâini curate dacă vrem să fim fruntea în această țără”.

În ceea ce privește votul pentru alegerile europarlamentare, Robert Sighiartău a menționat că a votat cu gândul de a avea ”parlamentari curajoși care să reprezinte țara cu curaj în Parlamentul European pentru că avem aceleași drepturi, aceleași șanse și avem nevoie de voci curajoase care să reprezinte interesele României în Parlamentul European”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!