Robert Sighiartău (PNL): Subliniez importanța prioritizării problemei demografice a României în noul program de guvernare

În contextul schimbărilor care vor fi făcute la nivel guvernamental, deputatul PNL Robert Sighiartău subliniază că este extrem de importantă prioritizarea problemei demografice a României în noul program de guvernare.

”Am avut onoarea să depun cel mai amplu proiect de lege pentru creșterea natalității din țara noastră, o inițiativă care propune o serie de soluții concrete și viabile pentru îmbunătățirea situației demografice. Acestea includ stimulente financiare pentru familiile cu copii, facilități pentru accesul la educație și sănătate, precum și inițiative de susținere a mamei și a familiei în general. Este esențial ca aceste propuneri să fie luate în considerare și implementate, nu doar pentru binele prezentului, dar și pentru viitorul României. Haideți să punem accentul pe ceea ce contează cu adevărat: oamenii și familiile, pietrele de temelie ale societății noastre”, a transmis Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!