Robert Sighiartău: Vom aduce Bistrița-Năsăud la un alt nivel de dezvoltare

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, afirmă că programul său electoral este unul amplu, iar investițiile pe care le propune vor duce Bistrița-Năsăud la un alt nivel de dezvoltare.

”Împreună cu echipa mea vom aduce județul Bistrița-Năsăud la un alt nivel de dezvoltare! Nu ne mulțumim cu puțin și avem planuri mari pentru Bistrița-Năsăud, fiindcă vrem ca județul acesta să stea cu fruntea sus în Regiunea Nord-Vest.

Dar pentru ca viitorul nostru al cetățenilor din Bistrița-Năsăud să fie unul sigur și bun, avem nevoie de servicii educaționale și culturale de calitate, de servicii sociale și de sănătate la standarde înalte în întreg județul, de un mediu curat, de o infrastructură bine dezvoltată din Bistrița-Năsăud, de un mediu economic puternic și competitiv care să creeze și să ofere locuri de muncă bine plătite.

Programul meu pentru județul Bistrița-Năsăud este unul amplu și vizează toate palierele de care trebuie să țină seama o administrație sănătoasă, în centrul căreia este cetățeanul. De aceea, vă invit să îl parcurgeți accesând blogul meu: sighiartau.ro.

Alegeți oameni cu mâinile curate! Alegeți viitorul, pentru voi și generațiile care vin!”, a transmis Robert Sighiartău.

(Material electoral comandat de PNL Filiala Bistrița-Năsăud, Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!