Robotiștii la Beclean! 15 echipe s-au unit să-și testeze mașinăriile!

15 echipe de robotiști au venit la Beclean, într-un schimb de experiență. Tinerii se pregătesc de un concurs care va avea loc săptămâna viitoare, la Bistrița!

Primarul Nicolae Moldovan susține mișcarea viitorului!

„Este o zi cu semnificație pentru robotiști! Azi, 20 ianuarie, s-au unit la Beclean 15 echipe de robotică, gata să își testeze roboții și să învețe unii de la alții tainele acestui domeniu al viitorului.

Mult succes tuturor! „- a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Bătălia de la Bistrița!

În 27 ianuarie, robotiștii vin la Bistrița, la un concurs ce reunește echipele de robotică din: Baia Mare, Gherla, Toplița, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sângeorz-Băi, Beclean, Negrești, Bistrița.


„Suntem încântați să vă invităm la deschiderea competiției, in data de 27 ianuarie la sala mare de sport a CNLR din Bistrita de la ora 09:00. Vă așteptăm cu entuziasm pentru a fi martorii unui spectacol impresionant!


MEET the BOLTS este rezultatul mobilizării eleviilor din echipa de robotică Bolts and Gears.

Competiția va fi una intensă și plină de provocări pentru echipele participante, care vor demonstra priceperea lor timpul meciurilor dar și în designul inovativ al roboților. La finalul competiției, echipele care obține cele mai bune rezultate și demonstrează cea mai mare pricepere în parcurgerea probelor, precum și echipa cu cel mai mare scor, vor fi premiate cu trofee și diplome de excelență. – au transmis reprezentanții Bolts and Gears.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *