S-a inaugurat un centru medical NOU, la Leșu! Diana Morar: „îmi exprim toată susținerea pentru domnul primar Sorin Avram!”

centru medical lesu

Comuna Leșu are un centru medical nou! Investiția a fost inaugurată în prezența echipei PNL Leșu și a liderilor PNL de la nivel județean!

Diana Morar: „Leșenii se pot bucura acum de servicii medicale de înaltă calitate la ei acasă!”

„Ieri am fost prezentă la inaugurarea unui centru medical  în comuna Lesu, județul Bistrita-Năsăud.

Cabinetul dotat cu echipamente moderne și personal dedicat va aduce îmbunătățiri semnificative în accesul la serviciile medicale esențiale pentru locuitorii din această zonă.

Domnul primar, împreună cu domnul viceprimar Folfa Daniel au fost oamenii care au făcut ca acest centru medical să devină realitate.

De asemenea, colegul meu deputat și candidatul la președinția Consiliului județean Bistrița-Năsăud Robert Sighiartau a avut o contribuție semnificativă în susținerea și implementarea acestui proiect de importanță majoră pentru această comunitate.

Leșenii se pot bucura acum de servicii medicale de înaltă calitate la ei acasă, fără să mai parcurgă kilometri întregi până la prima unitate medicală sau să apeleze la serviciul de ambulanță.

Felicitări tuturor!

Îmi exprim toată susținerea pentru domnul primar Sorin Avram împreună cu viceprimarul Folfa Daniel și pentru întreaga echipă PNL din Consiliul Local, care va continua să dezvolte comunitatea locală.” – a transmis Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *