NUNTA anului în PSD: s-a însurat Bogdan Ivan, cel mai de succes tânăr PSD-ist! Oana Candrea e ALEASA!

Bogdan Ivan a avut o asceniune fulminantă în ultimii 4 ani, de când Radu Moldovan l-a numit purtător de cuvânt al Consiliului Județean și consilier personal. În plan politic, Bogdan Ivan conduce filiala județeană a TSD și s-a ocupat de reorganizarea filialelor locale din întreg județul. Activ în toate campaniile electorale, Ivan s-a făcut remarcat și apreciat în tot județul. Tocmai de aceea, nunta lui este una de răsunet în tot județul, dar și în județul Suceava, de unde este originar.

ii87

i66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oana Candrea este mireasa lui Bogdan Ivan, o tânără de perspectivă, puternic-implicată în activitățile de partid. Cei doi fomează un cuplu de mai mulți ani și astăzi au hotărât să-și lege destinele pe viață. Bogdan Ivan este absolvent de Administrație Publică al UBB și doctorand la „Școala doctorală de Sociologie a Universității București”, iar Oana Candrea a absolvit UBB, secția Geografie și lucrează la Oficiul pentru Cadastru.

 

La nunta ei, Oana a ales o rochie de mireasă stil prințesă, cu dantelă și corset, accesorizată cu o pereche de cercei superbi și un buchet de trandafiri roz. Pe talie poartă o curea de pietre semi-prețioase care-i evidențiază silueta. Bogdan Ivan a preferat un look clasic, cu costum negru, cămașă albă și papion.

i1

i77

 

 

 

 

 

 

 

a13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soții Ivan au avut starea civilă la Casa de Cultură, iar primarul Bistriței, Ovidiu Crețu a oficiat ceremonia. La final, invitații s-au fotografiat în Parcul Municipal , după care au luat Calea Moldovei. Cununia religioasă va avea loc la o biserică din Poiana Negri, iar petrecerea va avea loc la Poiana Ștampei. Nunta celebrului cuplu are loc în aer liber, la Poiana Ștampei într-un cort imens, iar aproximativ 1.000 de invitați sunt așteptați să ia parte la cel mai de amploare eveniment monden al anului. PSD-ul e la putere, iar Bogdan Ivan și Oana Candrea se bucură de anumite privilegii în acest sens. La nunta lor sunt invitați primari din tot județul, politicieni și oameni cu influență pe diverse domenii.

Tinerilor miri, redacția „Ziar de Bistrița” le urează Casă de Piatră!

Citiți și: 


i887

Ce a fost și ce-a ajuns! Bogdan Ivan, ales șef al P.S.D – aripa tânără! Vezi cum a evoluat micul Ponta de Bistrița, sub aripa lui Radu Moldovan!

error: Content is protected !!