S-a lăsat cu amenzi după problemele privind traficul pe DN 17C și DN 17D

Pentru că intervențiile privind deszăpezirea drumurilor naționale 17C și 17D din județul Bistrița-Năsăud nu au fost efectuate corespunzător, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată de Poliția Rutieră. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, au fost aplicate două amenzi.

Două sancțiuni contravenționale au fost aplicate astăzi, de către polițiștii de la Rutieră, pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare. Sancțiunile au fost aplicate conform OUG 195/2002, responsabililor cu deszăpezirea pe drumurile naționale 17C și 17D și sunt în cuantum total de 6. 090 de lei”, a declarat Crina Sîrb.

După cum reiese din procesul-verbal, amenzile au fost aplicate administratorului drumurilor naționale – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

 

Reamintim că traficul a fost blocat pe DN 17C, la ieșire din localitatea Dumitra spre Bistrița, pe sensul de mers Năsăud – Bistrița, întrucât autovehiculele nu au mai putut urca pentru că drumul nu a fost curățat. 

De asemenea, pe DN 17D, în localitatea Mocod, traficul a fost blocat după ce un autotren a derapat.