Nuntă cu ȘTAIF! S-a MĂRITAT Roberta Opre, tânăra cântăreața de muzică populară!

Roberta Opre (20 de ani) s-a măritat astăzi și a fost dusă cu alai de-acasă de la Dumitra, iar tot satul a ieșit să o vadă MIREASĂ. Cununia religioasă a celor doi miri, Roberta Opre și Ionuț Miclăuș s-a oficiat la Biserica Ortodoxă din Dumitra, iar petrecerea selectă are loc în această seară la Restaurantul President din Bistrița.

 

 

Roberta Opre a ales o rochie de prințesă, alb imaculat, cu corset brodat și bordură dantelată în partea de jos, accesorizată cu o coroniță cu voal care i-a completat look-ul natural. Mirele Ionuț Miclăuș poartă un costum negru, clasic, cu vestă și papion. Petrecerea a început din curtea MIRESEI, amenajată  LUXOS  cu ghirlande de flori și covor roșu.

roberta-opre

roberta-opre-3

roberta-opre-nunta-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

c43

c4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ce3

c21

 

 

 

 

 

 

 

La chef sunt prezenți artiști, politicieni și prieteni apropiați ai familiei Opre. Vor cânta: Puiu Codreanu, Tinu Vereșezan, Vărul Săndel, Lena Miclăuș & Liviu Guță!

x43Roberta Opre s-a nascut pe data de 14 noiembrie , în 1996, la Bistrita. Este absolventa a Liceului de muzica Tudor Jarda din Bistrita (canto popular) si in prezent studiaza la Cluj, bineinteles la Academia de Muzica Gheorghe Dima cat si la FSPAC Facultatea de stiinte politice, administrative si ale comunicarii. Debutul oficial al Robertei Opre in lumea muzicii a avut loc in anul 2012, dupa lansarea primului album.

Redacția „Ziar de Bistrița” le urează Casă de Piatră!